Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #405 üzenetére

    majd a vodkalepárlóba elmegy az, meg el is tudom adni.
    De az az igazán g3ci a játékban, hogy ahogy nő a szinted meg jobb házad lesz az energia regeneráció is nő, meg eleve több energiád lehet, így pont addigra van alig szükséged a krumplira, mire igazán beindul a business.
    Amúgy mióta meglehet adni X db-ot, nem kell lekattintgatni, azóta szerintem energiatöltésre a legjobb cucc lett, a túláraszott energiaitalnak meg az egyetlen előnyét (egy kattintásra 20 energia) vette el.

    Piából egy idő után jelentős túltermelés lesz, a piacra se lesz értelme kirakni, mert másoknál is ez a helyzet, mikor az oldal leállt a főalkeszomnál több ezer db volt mindegyik piából, és a főzdéket már nem is hajtottam, mert minek.

    Hosszútávon a pálinka éri meg leginkább. Vodalepárlót csak a sok krumpli és a maxolás miatt fogok venni, amúgy hagynám. Bár most lehet h hamarabb lesz mint borászat, mert a sok krumplival kezdeni kell valamit, és valami tömény is kéne.

    A plazmát úgy kell felfogni, mint egy 3 naponta egyszer felvehető segélyt, ami ad kb ugyanannyi pénzt, meg egy szendvicset és egy kávét. Mivel nem vesz időt és energiát igénybe, szerintem semmi vesztenivalód nincs, ha 3 naponta lekattingatod.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák