Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz KROK640 #455 üzenetére

    Csuzi most egy kicsit megrekedt, ma egy berúgást csinált, mert 519 a stat, azóta offline.
    A belépés meg a látogatás közt szerintem az a különbség, hogy utóbbi akkor is számít, ha nem vagy belépve, ez szerintem itt ph-n is így van, mondjuk csak megnyitod az oldalt, olvasgatsz, stb, de az IP alapján az oldal felismer.
    Lehet, hogy csak valami RL elfoglaltsága van, nem tudni. Megnyilvánulni nem nagyon láttam még se fórumon, se üzenőfalon.

    Krumplival persze szabadon lehet gazdálkodni, csak azért írtam, hogy amíg 20 felett termeled, addig biztosan többlet lesz belőle.
    Számolgattam egy keveset, a főzdék maximális kihasználását vettem alapul, és hogy ezekhez mi lenne az optimális termelés, ha nem akarunk üresjáratokat.

    Mivel a főzdéknél mindenhol 20 a maximálisan készíthető pia, így ehhez viszonyítottam, a krumplinál ezért jutottam arra, hogy 4 szüretből és egy főzésből jön ki az optimális megoldás.
    Tehát tulajdonképpen a komló, szőlő és barack esetében az optimálisnál többet csak akkor érdemes termelni, ha el is lehet adni, esetleg brigád főzdében ki lehet főzni, saját főzde esetében csak a készlet fog növekedni. Ha többletet akarok, inkább krumpliból termelnék, mert azt szükség esetén meg lehet kajálni, ha mondjuk kaszinózni akarnék, vagy esetleg regenerálódni kell, stb.
    Már ha jól számoltam... :D

    [ Szerkesztve ]

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák