Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #543 üzenetére

    Lottót csak a küldi miatt játszom, már ha egyszer eszembe jut egyáltalán.
    Régen a szerencsekerék sokkal rosszabb volt mint a félkarú, ami amúgy szintén adhat AP-t és a grafikája is jobb :)
    Kaparóssal szoktam néha próbálkozni, oda van egy szisztémám, de amióta Stiff állított rajta valamit, azóta az sem működik, gyakorlatilag 100% bukó, max az elsővel nyerem vissza a sorsjegy árát, vagyis -1 energia az egész
    A piros és fekete lenne itt a lehetőségek tárháza, a hogyan gazdagodjunk meg gyorsan útja, de olyan alacsony a max tét, hogy csak minimálisat lehet szakítani rajta :(

    NA a dobókocka még amit ful leszarok, pedig azt tudom, hogy régen ha megvolt a két hatos egymás után, akkor a harmadik hatosnak már 50%-a volt.

    Cápa : Régen nekem négy állatom volt, és a cápát miután megvan a gyémánt simán el lehet engedni. Mint ahogy idővel a Trex is váltja a kutyát, már ha egyáltalán kell.
    Azért a legnagyobb háznak már eléggé komoly széfje van (150000$) és akinek ez tele van, azt nem fogja földhöz vágni, hogy 1-1 rablás 10-20$-t elvisz tőle, már ha egyáltalán sikerül. Engem pl napok óta nem tudnak kirabolni, pedig se kutyám, se macskám, semmi, és van akivel megbeszéltem, hogy raboljon ki. De én se tudtam napok óta senkit sem kirabolni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák