Új hozzászólás Aktív témák

  • bacsis

    Közösségépítő

    válasz benedekco #19909 üzenetére

    igen, tudtam hogy az NFS5-öt ide fogod sorolni, de az miért is Need For Speed? igen... egy nagyon jól eltalált autós játék, de valójában semmi köze ninsc a korábbi NFS-ekhez :)
    Jó fizikás NFS kell? akkor pedig játsz a Shift1, Shift2-vel...
    De amúgy nemrég olvastam az Ipon-on az új NFS tesztjét/bemutatóját, és a srác aki írta a cikket, az első bekezdése 100%-ig ide passzol és sztem 100%-ban jól mondja, engedjétek meg hoyg idézzem:
    Mi valójában a Need for Speed? A kérdés talán azért jogos, mert lassan ott tartunk, hogy bármilyen újabb epizód érkezik ebben az egykor szebb napokat is látott sorozatban, a rajongók fanyalgása mindig egy irányba kanyarodik: ez bizony nem is Need for Speed már. Ez pedig különösen azért érdekes, mert valójában szinte sosem volt két egyforma Need for Speed, így nem is igazán lehet meghatározni, miről is kellene szólnia valójában ennek a franchise-nak. Eddig kaptunk már rendőrös-üldözős, gagyi árkádos, tuningos-utcás, lazább pályaversenyes, komolyabb pályaversenyes, porschés, és ki tudja még milyen részeket, melyeknek az esetek nagy többségében semmi közük sincs egymáshoz. Aztán pedig ott van a készülő, a ’60-as / ’70-es évek amerikai klasszikus autós blockbustereit (péládul Bullit) visszaidézni kívánó Need for Speed-film, aminek ismételten csak semmi köze nem lesz egyik játékhoz sem.

    Jahh és ez nem OFF gyerekek! több mint 10 éves játék(sorozat)-ról beszélünk :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák