Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz bacsis #27661 üzenetére

    Ha már winyótéma. Nem feltétlenül kell kidobálni ezeket. Legalábbis azokat semmiképp, amik nem badsectorosak, hanem mondjuk "csak" annyi a baja, hogy HD sentinel nagyon rossznak ítéli.

    Én kaptam egy 200GB-s, full halottnak tűnő Maxtort már vagy 2-3 éve. 10 / 2%-ot mutatott rá a HDS. Egyébként pedig a gépben, amiben volt eredetileg, teljesen rosszul, szinte használhatatlanul viselkedett.

    De az én gépemben remekül elindult, de a 10/2 megmaradt. De! Az idő múlásával annyira rendbejött, hogy már 95/80 %-ot mutat a HDS, és ismétlem, lassan 3 éve hibátlanul megy a gépemben, napi 16 órában (munkahelyi gép).

    Arra tippeltem, amikor láttam, hogy nálam hibátlanul megy, és hogy szépen lassan javul a kondíciója HDS szerint is, szóval arra tudok csak tippelni, hogy a gép, amiben volt korábban táp vagy IDE kábel hibával rendelkezett és egyszerűen amiatt hülyült meg a SMART érték, vagy egyszerűen a gép nem kezelte megfelelően, ezért meghülyült átmenetileg :) Nem tudok másra tippelni, mivel nálam tényleg tökéletesen megy azóta.

Új hozzászólás Aktív témák