Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz arn #50444 üzenetére

    Ez az eletciklus mennyire igaz, azaz, hogy valltoznak a dolgok. Az elmult 10 evben nem nagyon hardvereztem. Max neten "megalltam" megnezni ezt azt. Meg megmaradt dolgaimat dobozoltam el. Par eve "retrozok" csak. Abbol is szerintem ennek a vege lesz az eros belole :)

    Valahol csodalom a hc arcokat akik valoban evekig benne maradnak valamiben, lehet ez demoscene is. Azert 1000fot osszerantani nem lehetett semmi. Nem tudtam, hogy ekkora meret is volt.

    Eletciklusra visszaterve, neurologusokra hivatkozva ovastam/lattam (videon) egy erdekes dolgot. Abban azt mondtak az ember par evente megunja az eletet. Ezert van alapja annak,hogy 7. evben vannak parkapcsolati valsagok, vagy mondjuk 5 evente cserel munkahelyet az ember es hasonlok. Ezen keresztul tekintve eddigi utama igaznak tunik :).

    Bar a szamtech vegigkiserte es kiseri az eletem, mindig valami mast csinaltam vagy ezen belul vagy e mellett x idokozonkent. Most a retro lesz az ilyen. Igazabol ha az osszes konfigomat osszeraktam amit elkepzeltem, nem tudom mi lesz itt a tovabbi motivacio. X idonkent megpofogtetem oket, beuldogelek a retro bargalomba de kb ennyi. Evente egy-ket event lan party cimen mondjuk.

    Beteszek meg egy kepcsoves tv-t videomagnoval, vegig tudnek nezni egyaltalan meg hangalamondasos filmet? :D

    (#50446) DBob

    Otleteles szintjen kezdjuk el kibontani. Milyen jatekokkal jatszanank? Hol tartanank meg? Reszedrol szerinted hany fo lenne? Tuti, hogy a 19"-es CRT-t vinnem magammal :D

    (#50449) arn

    Sot! Olyan konfigokra is megjott a kedvem, amit anno mondjuk ar ertek arany miatt vallasztottunk inkabb a csucsvasak mellett. Nalam ilyen volt a Cyrix PR procik. Vagy ujabb eraban mondjuk egy Abit IS7-es konfig, szenne tuningolva :).

    (#50448) Chris82

    Ha kepfrissitesi freki akkor annak allandonak kene lennie, olyannal meg nem talalkoztam amikor random valtogat. Kepfreki jellegu a vibralas? Vagy szinek is vannak ilyenkor? Serceges?

    Lehet monitor, kabel, csatlakozo, kartya hiba is. Tipikussan ez a latni kene fele hiba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák