Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz DarthSun #68688 üzenetére

    "Szóval jó a brand, de kockázatos...és tuning sincs"
    na igen. Már kifejetettem régebben, (egy másik topicban asszem, és volt aki mondta h azért lehet h nekem nem volt szerencsém) hogy a Brand gép az az asztali gép és a laptop hátrányait egyesítő dolog azok előnye nélkül.
    Hordozni ugye a legtöbbet nem egyszerűbb mint egy átlagos asztali gépet, ebben asszem egyetértünk. ugyanakkor amikkel én találkoztam, meglehetősen válogatós CPU ügyben, ami sok esetben nem is megoldható, hogy cserélődjön, mert passzív hűtéssel van kb az eredeti CPU hőtermeléséhez belőve a ház. Tuning persze nincs. Nagyon-nagyon válogatós memóriában, VGA esetében meg vagy lowprofile vagy kb semmilyen csere/bővítési lehetőség sincsen.
    Emellett azért a legtöbbe spec táp kell, nem megy bele semmi rendes (pl volt olyan amiben L alakú tápot láttam nem is egy). Újonnan aránytalanul drágák tudásukhoz képest, és általában viszonylag erős proci, gyenge vagy integrált VGA, kevés RAM és kevés HDD kiépítésben kaphatóak. Legalábbis régebben így volt.

    Megjegyzem nem "workstation"ökre gondolok itt elsősorban, hanem a PC boltok olcsó pc kínálataiban megjelenő levedlett/új irodai brand gépekre.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák