Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz jokeph #78034 üzenetére

    Látom nálad is power_retro életképek vannak :C
    A DFI lapot nem látom a neten, hogy van-e Win98 támogatása. Az eredetileg telepítetten sem indult el - ez talány.
    ABIT NF7S-2.0: R.I.P : :( , enyém még műkszik, de a fele kondi meg van kelve rajta.

    +ALL is :

    Régebben írtam hogy a GTX285- öm rosált. Most kinyitottam a Zen- t, mivel úgy döntöttem hogy az SSD- k mellé mégiscsak teszek 1 HDD- t. Nem hagyott nyugodni a kérdés, és beledobtam a 285- öt, pöccre indult is :))
    Most vagy orbitális user errorom volt korábban, vagy az MSI és Giga lapommal is van valami gond :U, visszaellenőrzés kell. Bár a HD6850 meg megy bennük.

    Le is futtattam Win10 alatt a retro 3DM03- at :

    Lehet nem is veszek videokártyát ebben a mizériában, jó ez :) , 512bites ikonikus félretro, még a modernebb gépben is jól mutat.


    Kábelek jó vastagok, nem passzíroztam már a fennmaradt részt a managementbe, meg így könnyebben szerelhető a front-oldalról is, driveket sem forgattam át a management oldalra, éppen elférnek így is.

    Más : javítás alatt levő, hozott gép : van olyan lap, melyre a frontpanel tüskéire kisfloppy tápot kell dugni ?, mert erre rá volt dugva :DDD . A lap megzavarodott kissé, szervízCD bebootolt nagynehezen, de az első billentyűleütésre fagyás. Vinyón a cache IC- n égésnyomok. Optika SATA kábele törött. USB : némelyik port megy részlegesen, némelyik nem. Vinyóról még így is elindul valami, de fél óra kerregés után is csak a kis ablak logót látni, ki is kapcsoltam...

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák