Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz KROK640 #74156 üzenetére

    Igen de látszik hogy valami fos lappal csinálták. Bár a tényen nem változtat hogy akkoriban ütősek voltak már az athlonok.
    Btw nekem több döglött, hibás procim van intelből mint amd-ből. Előző cégnél kettőben is kinyírodott az IGP, gariban cserélték is. Sőt így végiggondolva amik nekem voltak hát egy darab amd-m döglött meg mert lesarkaztam.
    Amúgy én már meguntam a retrózás egy részét, már annyi mindenem volt hogy nem vonz. Szó szerint hegyekben álltak a cuccok. Lomiztam sokat, simán raktam be az XT, 286, 386... és így tovább gépeket a zúzdába mert olyan rohadt sok volt. Még nagyon az elején kiszedegettem a procikat egy 10+ éve de már az sem vonz. Volt ~30db slotos p2-p3 procim, 20db s370-es, meg annyi sok szemét 478-as hogy már fel sem vettem a földről ha leesett, cipősdobozokba voltak ömlesztve. C64-ekből is volt egy szekrénnyi.

    De persze az álmom az hogy egy voodoo5 5500-asom legyen régebbi játékokhoz a mai gépembe. Más nagy igényem nincs retróra.
    C64 (korai fekete gombos) konfigom van monitorral, kettő quickshot II turbo-val (meg egy dobozos tartaléknak) wizzard of wor-ra az részemről ki van fullozva igényeimnek megfelelően. (meg persze pár c64-es alkatrésznek)

    Ha nagyon kellenek ilyenek akkor ismerkedj meg valami helyi lomizóssal vagy lomtalanításkor menj ki gyűjtögetni (vidékek nyilván). Én mai napig kimegyek kuka mellé összeszedni mindenfélét, bátyám gépe egy az egyben kukából van (3 gen i3) meg nekem a szerviz monitorom 22"-os amit a helyi gyógyszertár dobott ki mert megsütötte a nap és van rajta pár cm sárga folt. Meg a gépházaim mindegyike, meg persze az összes c64 cuccom. (c64 monitor, 3 gép, joytick, rakás táp stb..) Illetve ph-n is adtam el pár ritkább hardvert amit kukából vagy selejtezésből kaptam ingyen. (dobozos GUS, plazmakijelzős noti, szerverek stb..)
    Ha pénzt is szánsz rá akkor ajánlom figyelmedbe a helyi piacokat. Veszprémben van az úgynevezett "lengyel piac" ott ha hajnalban kimész akkor foghatsz pár jó dolgot párezer forintért.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák