Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz #68216320 #74205 üzenetére

    HUh, ezek is kimaradtak nekem.
    Falusi kölyökként én is a plus4 vonalon indultam el, de nagyon hamar rájöttem, hogy van egy C64-esem is, és azzal fogok araatni. Annyira hogy pár hét alatt a program elosztó lettem. Főleg, mivel én tudtam kazettáról floppyra és visszafelé is másolni. Mindenki szoinbte kazis volt, majd lassan áttért mindenki foppyra nekem meg ez nagy lehetőség volt.
    Én C64-en is pötyögtem (egész komolyan, már oprendszer tervekig jutottam) Art Studio, Graphics Basic, Simons basic, majd a csúcs egy saját, a KROK's basic...
    Nekem a top mod egy TT7 a C64-hez, amit anno 1997-ben 7000ft-ért vettem (akkor komoly pénz volt) de mai napig azt mndom az utolsó fillérig megérte!
    C64 modified nálad miben merül ki? Az enyém resetes és PAUSE gomb is van rajta, alapjáraton. Persze saját MOD.

    Tényleg mákod van a feleségeddel. Az enyém (igaz még csak barátnő, de célzott rá, h lassan több is lenne) csak az Athlon XP procikat számolja sorozatszám alapján elég jól (rajta kívül egyetlen lányt ismerek aki ehhez értett, egy saját vízhűtéses gépe volt, és rendszeresen tuningolt az OC piknikeken) de ő már 2006 körül óta Londonban él, és nem tartom vele a kapcsolatot - pedig a srácokkal egyetértettünk, hogy hűűű de plug and play lenne ha az USBjébe dughatnánk - lévén elég csinos hölgy volt akkoriban) de amúgy a barátnőm árokpartykban is abszolút partner. Szintén. Alig várja, hogy oldódjon a korlát, megdumáltuk tök mindegy milyen nap, egy hatalmas partyval indítunk.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák