Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Pista0001 #99662 üzenetére

    Akkor még használható, ha ki lehet X-elni a bannert. Win XP alatt már konkrétan csak a google jelenik meg alatta, de már semmilyen keresésre sem ad találatot.
    Persze hallottam, hogy vannak különleges böngészők amik mennek ilyen régi rendszerek alatt is, de sok-sok kompromiszummal.

    6-7gen, ahogy mondod sose érte meg szerintem. Anno az egyetlen "újítása" a DDR4 volt (de asszem 8th gen-ig lehetett maradni DDR3-on is), ami akkoriban csak azt jelentette, hogy kidobhatod a korábbi memóriádat egy drágább fajtáért. Ugyanannyi C és T volt mindegyik verzió mint a korábbaik, kb ugyanazon az órajelen stb, minimális reszelgetés volt, ami teljesítményben is minimális volt. A 7th genben a K-s I3-as volt az izgalmas, de gondolom azt is csak azért dobták ki, mert már maga az Intel is ásítozott végignézve a saját termékskáláján ...
    8th gennnél megint más, mert ott ugye az I3 végre 4 magos lett (korábbi I5), az I5 6 magos lett, az I7 meg a szintén 6 mag mellé megkapta a HT-t is. A 10th gennél meg az I3-as a 4 magra kapta meg a HT-t, ezzel az 1-7th gen I7 helyébe lépve, az I5 megkapta a 6 mag mellé a HT-t ezzel a korábbi I7 helyébe lépve, az I7 meg kapott plusz két magot, és hogy így se maradjon le az I5 mögött, illetve tartsa a HT-s hagyományt, megkapta a HT-t.
    Most szerintem csak akkor fogja megérni a 6-7th gen, ha nem (vagy minimálisan) lesz drágább a Haswelleknél, és a lapok is oda süllyednek árban, a DDR4 még ígyis drága a DDR3-hoz képest... De a piacon azt látom, hogy egyelőre még igen borsos a Haswell I7 is, meg a 6-7th gen I5 is ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák