Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz gabo423 #2812 üzenetére

    A két kártya kb 1:1. HA kell rajtrécing meg déeleses akkor sajnos a drágább kártya a 3080 a nyerő de pl egy Control 1440p csak reflection RT-vel (ami a legtöbbet adja hozzá látványba) elfut 60fps körül 6800XT-n is de ha kell minden eye-candy akkor játszható FPS-eket csak a 3080 tud alatta, DLSS-el meg bőven. Metro Exodus, 1440p, Extreme, High RT is benne van a 45-60fps-be 6800XT-vel. Kivéve Taiga pálya ott a 3080 is megfekszik DLSS nélkül amúgy.

    Amúgy futtasd már le mégegyszer a benchet úgy, hogy átrakod borderless-re az Odyssey-t.
    Most gameplay-eket vettem fel és ha Fullscreen akkor van 3-4 szál/mag a 12-ből ami 5-10%-on megy de ha Borderless-re rakom akkor mindegyik min 15-50%-on teker és sokkal jobb is az FPS pedig GPU usage ugyanannyi így látszik mennyire proci igényes is a játék csak nem tudom miért nem használja Fullscreen az összes magot jól. Lehet már a sok DDU-s driver uninstall kezdi gajra vágni a rendszert :F De ez eddig inkább Odyssey specifikus probléma.

    *szerk.:
    Illetve mint ahogy a DigitalFoundry-is videóba is elmondják, hogy egy pálya adott szakaszán is van, hogy az egyik jobb mint a másik. Pl Metro Exodus jeges rész mintha AMD-nek jobban menne de a füves,erdős az nVidia kártyának.

    [ Szerkesztve ]

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák