Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz slecht #31041 üzenetére

    A boxom simán újraindul legalább naponta egyszer, jó esetben, ... rossz esetben simán kikapcsol. - e egyedi hiba, S912-vel a legújabb LE 8.2.2.3-mal, 8.90.2-vel sem sincs ilyen, soha nem indult újra az elmúlt néhány hétben, ott valami táp probléma lehet vagy nem jó a dtb.
    Simán lefagy a box egy átlagos SD tartalom lejátszása alatt. Értem ezalatt azt, hogy ha megnézek egy filmet, de a vége főcímet nem akarom látni, akkor simán nyomok egy stop-ot, és láss csodát, a box simán nem ad jelet magából, de a kis led az elején világít, mintha menne minden rendesen. Ilyenkor csak egy ki-bekapcs segít. - régi verziókkal talán volt ilyen, de az már elég régóta nincs, kb. 2 hómapja.
    Mielőtt bárki azt mondaná, hogy ezek S905X alatt is észlelhető problémák, azoknak jelezném, hogy nem!!! - ezek a hibák az S912-re sem jellemzőek.
    A fentiek, és személyes tapasztalataim szerint, bárki aki azt mondja, hogy nála zökkenőmentesen megy az S912 LE alatt, az simán hazudik, vagy csak álmokat dédelget, és soha nem próbálta és nem is élte át, milyen az, amikor egy box simán teszi a dolgát, és nem is igényel felügyeletet. Nos azoknak jelezném, hogy dögunalom, mikor nem kell lesni a lejátszót, hogy megy-e minden rendesen, mert MEGY. - A fentiek miatt írom azt, hogy az sajnos a saját boxod hibája és nem emiatt nem jó az S912-n az LE hanem amiatt, hogy erőből old meg nagyon sok mindent és sok anyag szaggat, nézhetelen utánhúzásokat produkál. Sok anyag esetében előfordul, hogy a hardveres dekódolás helyett a szoftveres jobb eredményt produkál.
    Nagyon sokszor leírtam, hogy mi a gond S912 esetében az LE-vel és miért nem ajánlott de fagyások, újraindulások nincsenek közte.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák