Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadeWolf

    csendes tag

    Sziasztok!

    Sokat olvastam vissza a más forumokban, illetve adott forumban is kérdeztem embereket már de sajnos nem sikerült megoldani a problémát.

    Előzmények röviden.: Amiko A3 Satelite boxom van, amit összekötöttem egy erős Synology NAS szerveremmel. Sajnos több hetes vadászat és külföldi fórumozás után sem oldódott meg a stream problémám Synology NAS-ra való UTP keresztüli hálózati mentés.Paraméterei.:Main Processor: ARM Cortex A9 1.5GHz Dual Core CPU
    Flash Memory: 2MB SPI NOR Flash + 8GB NAND Flash
    DDR SDRAM: 1GB DDR3(Ugye Amikonál A3 van stream lehetőség ami hálózaton belül működik is de sajnos hálózatra kiengedve nem, informatikával foglalkozok napi szinten tehát megpróbáltam mindent amit lehet és lehetséges már de nincs normális egyszerű megoldás rá valahol ki is égtem már a megoldás keresésében.)

    Ezért segítséget kérnék kinéztem egy MECOOL KIII Pro Amlogic S912 3GB RAM 16GB ROM DVB-T2 DVB-S2 CCcam Newcam Biss Key TV Box - mivel csak műhold vétel érdekelne csak ezt az eszközt szemeltem ki.

    Kérdéseim következőek lennének.: 1:Gyári SzoftverAndroid szoftvert nem piszkálva mellé+Openelec+kodi-update erre a boxra megfelelő lenne, nem akadna(strem-felvétel) . Synology szerveremre telepítettem már Tvheadend szervert, kérdés az hogy látná e a boxot mint tunert. Ugye akkor már megoldódna a hálózati mentés probléma illetve a külső Stream+(EPG) akár android akár telefonra is.
    Az említett boxra hadveres paraméterei miatt esett a választás.

    2.Box gyári szoftver támogat CCAM-Newcam szerver lehetőséget ez tiszta de , az Openelec+kodi oprendszer alá tudok e telepíteni működő hálózaton is ip alapján elérhető oscamot.(Ez Amiko A3-on szépen működött android apk telepítésével. Azért kérdezem ezt ugye mivel ez linux alapú lenne.

    Internetkapcsolatom erős routerem nem gyenge kategóriába tartozik,box csak utp-n keresztül használnám.

    Ha valakinek van már hasonló elven működő rendszere vagy foglalkozott már evvel a témával és lenne türelme és szívesen segítene kérem itt vagy privátban tegye meg. Ha pedig valakinek KIII-PROs boxtól van jobb ötlete hasonló paraméterekkel amin ez a folyamat esetleg könnyebb vagy bejáratottabb azt is szívesen meghallgatnám.

    Előre köszönöm,

    Üdvözlettel: Wolf

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák