Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz blakey #36182 üzenetére

    Ok, akkor ezt én értettem félre a külföldi fórum leírásából. Bár nem tudom ez a gyakorlatban mit jelent, hogy az alpha verziós szoftver nem használja ki a hardver teljes tudását. Lehet, hogy még így is sokkal jobb, nem? Vagy nemtom, igazából ki is lőhetjük az S912-t miattam.

    Redukáljuk le akkor az X96 (42€) és Minix U1 (105€) közé a választást. Előbbi S905X, utóbbi sima S905 ha jól sejtem, viszont jobb a hűtése, supportja (bár ez gondolom csak a gyári androidos témára vonatkozik), illetve jobb(nak tűnő) táv is van hozzá. Minix U1-ből most használtan is van egy lehetőség A2 lite légegérrel együtt 27e-be. (K1 prot meg nemtom honnan vennék értelmes visszaküldhetőséggel, és garanciával, szóval ezt azért lőttem ki)

    Ti melyikkel állnátok neki kísérletezni inkább? A cél mint írtam a kadencia helyes hálózati lejátszás kábelen, FHD-ig bezárólag, méghozzá minél kezesebb rendszerrel. (gondolom LibreELEC akkor)

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák