Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    félisten

    Na szét szedtem nekem is V 4 verziós és nincs rendesen a cpu felett a borda. És nem is ér a 3.5mm-s padig. Tettem a lemezre egy 3mm-s + hővezetőt de az sok volt. Ragasztottam a lemezre egy 1mm-s alu lemezkét és az is sok volt. De kicseréltem a cpu-n a termót egy 3mm-re és így összeérnek. És a lényeg, hogy elfordítottam az alját 90 fokkal és kireszeltem a toslink aljzat helyét a peremen. Így simán összepattant semmihez nem ért és teljes felülettel felfekszik a lemezen. Jól gondoltam nem erre a házra tervezett az alja. Ki van egy csavar hüvely törve de nincs értele miért mert ott ez a box üres.
    Hab a tortán, hogy nincs is csavarok a tappancs alatt de mér a házban sincs mihez csavarni. At egyik tappancs alatt még lyuk se volt. Egyszerűbb megoldás ha egy 1mm-s termo padot ragasztunk a lemezre és elforgatás után -reszelés és össze pattintás, annyi rugalmasság van az eredetiben, hogy be lehet a helyére rakni az alját.
    Minden alátét vagyis venti nélkül meg sem emelve 4K film 35 perc után 64 C fokot jelez vissza az érzékelő.
    Na jó barkácsolást. :C

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák