Új hozzászólás Aktív témák

  • esicyhun

    tag

    válasz SunMount3r #84621 üzenetére

    Amikor én töltöttem fel a SlimBoxot, még csak 4 féle variánsról tudtak. A Q2 verziót kiírja a gyári rendszer a szoftver adatoknál. Illetve ORCA58 fórumtárs is ugyanazokat a hibákat tapasztalta, mint én, és ő hamarabb feltöltötte a Q2 verziót. Innen gondoltam, hogy egyforma boxunk van.
    Ha HDR-es tévéd van, akkor a 11.4 verziót ajánlom, a HDR mindig bekapcsolva hiba a 11.5-ben szintén megvan (A CoreElec mindig, mindent, még az UI-t is HDR-ben adja, és nem lehet sehogy sem kikapcsolni).
    Ha jól láttam a 11.4 az 20200901-1005 build, a 11.5 pedig 2020 12 havi talán. Valószínűleg a későbbi gyári FW van elcseszve, és erre alapulhat a SlimBox is. Az eredeti Hardver variáns a jó, akiknek olyan van, semmilyen hibára nem panaszkodnak.

    A SlimBox 11.4-et pár dologra használom:

    - Zattoo streaming app: ez tökéletesen működik
    - VLC-t röviden próbáltam: ez jónak tűnt, HDR is ment, frekit is váltotta
    - Smart YouTube ami a ROM-ban van, működik szépen
    - Reboot to LibreElec szintén

    Egyéb streaming szolgáltatót nem próbáltam, azokat a TV-m appjával használom (Netflix, Amazon Prime, Disney Plus, ZDF Mediathek).

    Az Android TV rendszer nekem bejön, távvezérlővel nagyon jól lehet használni.

    A Google Play persze azt írja, hogy az eszköz not certified, de frissítések az appokra és magára a Play áruházra működnek (legalábbis még most). Android security patch-ek dátuma: 2018 augusztus 5.

Új hozzászólás Aktív témák