Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz rooney8 #54844 üzenetére

    Szemezek én is egy ilyen box-szal, bár lehet hogy már az S912-es verziót venném (K3 Pro). Viszont nem teljesen világos, hogy miképp használnám a tuneres részét.
    Az elérendő cél: időnként fel szeretnék venni a TV-ből (Digi) 1-1 adást. Régen, a VHS-korszakban ugyebár volt a videómagnókon 1-1 koax ki- és bemenet, a bejövő kábel TV madzag ment a bemenetbe, a kimenet pedig össze volt kötve a tévével. Így a tévén külön lehetett csatornát váltani, függetlenül a videómagnón beállított csatornától, illetve meg lehetett azt játszani, hogy míg a tévén néztünk A csatronát, addig a videómagnó felvett B csatornáról.
    Ha jól gondolom, most ez merőben másképp műkszik. A csatornát alapvetően a K3-on váltom, nem a tévén, felvenni ugyanazt tudom, mint amit éppen nézek. Kérdés: hogyan lehet ezekkel a cuccokkal adást rögzíteni? USB-re kötött lemez kell, esetleg van olyan szofisztikált cucc, ami tud olyat, hogy a LAN csatira kötött NAS-ra (praktikusan annak egyik alkönyvtárába) rögzít? Ha a tévében külön is be van kötve a DVB-C jelfolyam, plusz HDMI-n össze van kötve a box-szal, akkor mi történik?

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák