Új hozzászólás Aktív témák

  • #40351744

    törölt tag

    válasz #25276416 #4300 üzenetére

    Szia.

    Vírusírtónak egyenlőre semmi haszna nincsen Android-on. Felesleges tárhelyfoglalás, akkumerítés, pénzkidobás szerintem. Elegendő ha telepítésnél átnézed hogy az adott app mikhez kér hozzáférést, azt pedig józan paraszti ésszel le tudod majd vonni, hogy egy élő háttérkép nem kép sms íráshoz / olvasáshoz hozzáférést. :) Szvsz vírusírtó nem szükséges.

    Ha netán valaki valami Advanced Task Killer nevű programot ajánlgatna neked, adok kölcsön egy vaskos könyvet, vágd fejbe vele. :U Ha 2.2 feletti droid-od van, akkor feleslegesek ezek a task killer-ek, a droid felszabadít magának majd RAM-ot, ha kell...ha esetleg valami végképp beragadt, akkor azt a gyári feladatkezelőből ki tudod gyomlálni.

    Fájlrendszerező: ES File Explorer. Van benne LAN, FTP, stb. Ja, és ingyenes :K

    Widgetet én csak kapcsolókat használok, Extended Controls-t. Mozgó háttér számomra egy aksigyilkos, úgyhogy kizárva. Játékot pedig azt teszel fel, amit te jónak látsz. :DDD Csak hogy mégis mondjak valamit: The Impossible Game. Garantálom hogy pár hétig / hónapig elleszel vele, csak földhöz ne vágd a telefonod. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák