Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltzsolt

    addikt

    válasz petipetya #35661 üzenetére

    Tulajdonképpen lehet widgetet kirakni, sőt ha pl. a Work aktív és akkor teszed ki, akkor csak akkor látod, ha épp a Work fül működik. Így mindegyikhez végülis egyedi widget kombinációt lehet létrehozni. A módja, le kell húzni a fő képet és az ott már készen lévő widgetet hosszan nyomni, majd a listából választani.

  • S e t h

    nagyúr

    válasz petipetya #35661 üzenetére

    Na akkor leírom a véleményemet.
    Nézem tegnap ezt a nagy Aviate őrületet, mindenki kódot szeretne, mert ugye beta, meg meghívásos és már én is azonnal szerettem volna egyet, mert úristen, ha ennyire és ennyien akarják, akkor itt vmi jóságról lehet szó.
    Végül lecsúsztam róla, nem lett kód, le is szedtem az alkalmazást a telóról és ma jutottam el odáig, hogy utána is olvastam és akkor konstatáltam, hogy ez az alkalmazás nem nekem való.
    Akkor mégis mi a fenének akartam megszerezni?Nagyon csekély ismereteim vannak a marketingről ,a szoftverfejlesztésről pláne, de ekkor merült fel bennem, miért is kell korlátozni egy alkalmazás hozzáférhetőségét?
    Egy nap alatt 50 ezren szedték le?Mert ennyire jó?Hát szerintem nem, inkább a futótűzként terjedő hírnek köszönheti, hogy kód, kód, küldj,küldj, nekem is, nekem is, még én is a csapdába estem, noha én alaposan le szoktam tesztelni az alkalmazásokat és össze is vetem a hasonlókkal, most meg minden előzetes infó nélkül nekem is kellett volna?
    Szerintem ezzel a meghívós dologgal az exkluzivitás látszatát keltették, el akarták hitetni, hogy mekkora dologról van szó, de utána olvasva már kijózanodik az ember, viszont az app gyártója mosolyogva figyeli mi hype alakult a termék körül.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák