Új hozzászólás Aktív témák

  • sinick

    senior tag

    Sziasztok!

    Adott egy Huawei P9 Lite, ami tegnap délután óta, egyik pillanatról a másikra azt produkálja, hogy a telefon alkalmazásban hívás fogadás közben csak egy fekete képernyő látszik.

    A telót elkezdem csörgetni, fent az értesítési területen megjelenik, hogy bejövő hívás van, majd 2-3 másodperc múlva elfeketedik a képernyő, ahol a telefon alkalmazás lenne. Kikapcsolt képernyő ilyenkor fel sem ébred. Fent az értesítési sáv látható. Ha ezt lehúzom, akkor a kibontott értesítési sávon látszik a fogadás, befejezés, címke, azonban ezekre nyomva sem reagál. Aztán ha bontom a hívást hívó oldalról, akkor meg kiírja, hogy a telefon alkalmazás nem válaszol (kérdi várakozzon vagy zárjon be). Mintha a telefon főképernyős alkalmazása induláskor meghalna.

    Kimenő hívásnál hasonló. Tárcsázóból (névjegyzékből) hívás indítható, azonban ha a tárcsázót (névjegyzéket) elrejtem (elhúzom), majd visszahúzom, akkor szintén a fekete képernyő fogad.

    A telefon felső részén lévő kamera (illetve fent minden, ami valami érzékelő-szerűség, mert ebben nem tudom van-e és hol közelségérzékelő) le/nem takarásával nincs változás (azon kívül, hogy a fényerőt automatikusan szabályozza). Akku kb, 50%-on volt. Memória, tárhely van.

    Nem szívesen állítanám alaphelyzetbe első körben.

    Valami tipp?

    Amit tettem:
    1. Értesítéseket, akkubeállításokat, képernyő, kisegítő lehetőségek beállításokat átnéztem... semmi szokatlan.
    2. Két sim van benne, mindkettővel külön-külön nincs változás.

    Köszi, sinick

Új hozzászólás Aktív témák