Új hozzászólás Aktív témák

  • kiraly.andra

    aktív tag

    válasz libellula #48539 üzenetére

    A leírásból nem derült ki, hogy a galéria melyik alkalmazás, sem az, hogy melyik alkalmazásban szerkeszted a képeket. A Google Fotók bizonyos (egyszerűbb?) szerkesztési műveletek esetén felkínálja a választást, hogy felülírd a meglévő fájlt, vagy új fájlt hozz létre. A választásnak elvileg bármilyen képszerkesztőben meg kellene lennie. Az általad használt alkalmazásban nincs ilyen funkció?

    Az elvileg nem történhetne meg, hogy kétfelől nézve mást látsz. Ha felülírtad a fájlt a szerkesztés végén, akkor máshol is ugyanezt kellene látnod. Ha új fájlként mented a szerkesztett fotót, akkor szerintem alkalmazásfüggő, hogy milyen dátumot kap. Elvileg a képadatok egyik a létrehozás dátum, és egy másik a módosításé, azaz nem kellene időben máshova kerülnie az új fájlnak.

    Kipróbáltam most a Google Fotókban szerkesztve: új fájlként mentve is a régi dátummal kerül be a galériába, azaz időben az eredeti mellett van közvetlenül.

    Ez a téma egyébként szerintem nem ide tartozik, mert nem szakmai kérdés, még akkor sem, ha nem egy konkrét alkalmazásról van szó.

    :a:

Új hozzászólás Aktív témák