Új hozzászólás Aktív témák

  • siriq

    őstag

    válasz AMD Power #989 üzenetére

    koszonom a segitseget.
    jo lesz ez is . Szepen lassan megint megirom majd az oneletrajzom. Ha valakinek esetleg meg van valami lehetosege hogy beirojon az onetletrajzal kapcsolatban akokr ne keslekedjen. :P
    Szallassal kapcsoltaban par webes cim. hatha valakinek eppen ez kell.
    www.birmingham.gumtree.com
    www.pastures-new.co.uk
    www.findaproperty.com
    www.email4property.co.uk
    www.homes2rent.net
    www.torent.co.uk
    hirtelen ennyi van ha mas van akkor meg irok.
    Adoval kapcsoltban. ha mar van valakinek meloja es megkapta az elso fizeteset akkor mindenkeppen menjen be az adohivatalba mert ott kell kerni egy kodot(valamilyen kod azt majd ok tudjak de pontos nevet majd kideritem). Ha megvan akor csak a szokasos adot kell kifizetni ami a tarsadalom biztositassal egyutt 20%. Ezutan jovall tobb penzunk marad majd a penztarcankban. A Palandina baratnoje elmondasa szerint ez azert van mert nem biztosak benne hogy mikor lepuk le vagy valami ilyesmi. A lenyeg ugy is az hogy nem vonnak le tolunk annyi adot.
    Sajnos egyenlore meg mindig be vagyok ragadva a 2 szobas hellyel kapcsolatban. Ismetlem ez csak azert van mert pont ilyet keresek amugy mar lenne szoba ahol megszalhatnek.
    hirtelen ennyi jutott eszembe meg ennyit tudtam meg. Remelem senkitt nem untatok ezzel. pusztan segitsegkent szanom.

    Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

Új hozzászólás Aktív témák