Új hozzászólás Aktív témák

  • Atee94

    csendes tag

    válasz robi4040 #121 üzenetére

    Szerintem semmi sem mos le semmit, szimplán csak igényektől függően az emberek nagy részének az egyik vagy a másik felel meg jobban. Beszélhetünk a biztonságról android terén, hogy konkrétan 2022.novemberig idegen sim kártyával(PUK kóddal való szarakodás,https://news.sophos.com/en-us/2022/11/11/dangerous-sim-swap-lockscreen-bypass-update-android-now/) konkrétan törhető volt az összes androidos mobiltelefon, még az IOS már évekkel ezelőtt integrálta ennek a sebezhetőségének a kivédését, vagy arról hogy a Google olyan pofátlan szinten mászik az arcodba az első indításkor, hogy legszívesebben földhöz basznám a telefont. Apple készülékeit is földhöz basznám, mikor brand new Apple gyári kábellel a számítógép rear I/O panelhez kötve is megszakad a mentés, mikor a telefonról akarom a videókat windows pc-re másolni, vagy csak az Apple féle böngészőmotor használatának a lehetősége, vagy az hogy kurva körülményes az appok közötti átjárás,60 hz a 300 ezer forintos telefonoknál.
    Konkrétan a pixel esetében a exyfos modem és a tensor chip külön megérne egy misét, hogy fényévekkel le van maradva bármilyen snapdragonos vagy bionicos chip megoldástól.
    Mondom ezt úgy hogy munkás telefonnak konkrétan Pixel 6-ot használok, GrapheneOS-sel, ez mellett az otthoni telefonom pedig egy i13 mini.
    Mindkettőről tudnék kisregényt írni, hogy mi az ami szar benne SZÁMOMRA, és mi az ami miatt szeretem mindkettő OS-t.De hogy az egyik fényévekkel jobb lenne mint a másik, azért az kétlem.Amit jobban elhiszek, hogy NEKED az android sokkal jobb mint az IOS, mint ahogy akinek válaszoltál, NEKI sokkal jobb az IOS mint az android.

    "The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth

Új hozzászólás Aktív témák