Új hozzászólás Aktív témák

  • Szergej0818

    csendes tag

    válasz Maxxy10 #212 üzenetére

    Szia.

    Jelen egy 15 pro maxal, s21 ultrat váltott, meg előtte egy raklapnyi Androidos telót. :) :)

    Egyelőre vegyes érzelmeim vannak, leírom, ami eszembe jut, nyilván szubjektív a dolog:

    Előny :

    -Az méretet szerintem Eltalálták, nekem tökéletes, és nem szeretem a kocka telefonokat. Csak ezért nem váltottam s23 ultrára.

    -az Apple watch al tökéletesen dolgozik együtt, a 9es óra sokkal gyorsabb, fluidabb, több lehetőséggel, mint a Samsung watch 6 classic.

    - tetszik a dinamikus Island is, részben helyettesítve a multitastingot, bár ezt erős kijelenteni

    -Amikor gyors a rendszer, akkor élmény a fluiditás

    -Akksi elkepesztő módon bírja a gyurodest egyelőre

    Hátrány,:

    (sajnos egyelőre ebből van több)

    -sokszor akad rendszer, 120 Hz láthatóan visszavalt görgetés közben, lassú a rendszer. Böngészés siralmasan lassú, de lehet ezt a safarit kell csak kukazni, még nem tudom.

    -nagyon nagy csalódás, hogy itt is szopnak a rendszer frissitesekkel. Nagyjából ezért jöttem, mert itt tévedhetetlen mérnökök vannak, de most hogy belefolytam elég ha azt beírod a keresőbe, hogy iPhone lagg, és láss csodát ugyanaz a probléma keresési talalatokban, mint az andoridon. Melegedés, nem jönnek értesítések, lagg, kifagy, fekete képernyő (nem ez sose volt még 15 pro max on). Szóval az almasok is küzdenek rendesen, nem csak droid vonalon tudnak egy tökéletes szoftver verziót elcseszni valamivel, amivel elkezd merülni a telo indokolatlanul.

    - ahogy írták, egy két alap app fizetős, mondjuk számológép. Ne már 😂

    -vissza gomb gesztusveuerlese rettenetes hiányzik, ahogyan az osztott képernyő is, de ezek szoftveres dolgok, reméljük egyszer ebbe is belekerul.

    Osszessegeben nem bántam még meg, de lehet ez kifut és váltok vissza pár év múlva Androidra. Vagy el tudom engedni a több mint 10 éves berogzodeseim, javul a szoftver, és 5 év múlva is telefon lesz, és soha többet android. Egyelőre ezt kétlem, de ízlések és pofonok, ez csak a saját tapasztalásom.

Új hozzászólás Aktív témák