Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz V.Stryker #114980 üzenetére

    Közel jársz, viszont nem a havi 5 dolláros, Gmailre specializált levelező a sok, hanem a magyar körülmények a probléma. Apple topikban vagyunk, ennyi erővel azt is írhatnád miért drágák az Apple termékek a magyar kezdő tanár fizetéséhez képest, hát nem az Apple árazása a szégyen.
    Miért kellene egy amerikai garázscég startup fejlesztőnek az EU egyik legszegényebb országához arányosítani? Ő azzal a piaccal foglalkozik elsősorban, ahol félóra mekizéssel is megkeresik azt az 5-10 dollárt.
    A nagy, globális streaming cégek megtehetik adott régióra szabják az árakat, pl. Apple Music nálunk 1800 Ft (sokáig 1500 volt), USA-ban 11 dollár kb. 3800 Ft. Netflix, Spotify mind régióra szabják, különben kevesebb ügyfelük lenne, nekik a létszám fontos a növekedés és tőzsde miatt.

    Átlagos személynek nincs szüksége havi 5 dolláros levelezőre extra funkciókkal, bőven van ingyenes alternatíva is.
    A Mimestream fejlesztője is az Apple-nél dolgozott a Mailen, azt ajánlja akinek nem felel meg az előfizetés.
    Advantages of Subscription Licensing

    #114978
    Annyit tudok utoljára mondani a témában, kérdezd meg tőlük. Én azt válaszolnám nem szükséges minden variációt szó szerint beleírni, mert a már említett 8.4 pontban bevédik magukat egy mindenes aduász mondattal: elfogadod saját kockázatra használod, nincs garancia mindig tetszeni fog, nincs garancia folytatódni fog a szolgáltatás. Ez mindent lefed.

Új hozzászólás Aktív témák