Új hozzászólás Aktív témák

  • Sidorovich

    senior tag

    válasz kapicsabi #120989 üzenetére

    Én a legdrágábbat (nem az ára miatt) kivenném a listáról. Ha alap felhasználásban gondolkozol, nem fogsz játszani, renderelni, stb., felesleges az M3 Pro többmagos vagy grafikus ereje. 1 szálon pedig a sima M3 kb. ugyanolyan erős, mint akár az M3 Max, böngészésnél meg Word/Excel felhasználásnál inkább ez számít.

    Ha belefér neked az akár 900e elköltése, akkor én egy egyénileg konfigurált Pro M3 (sima) 16/512 gépet hoznék el, vagy ugyanilyen Air-t. A több tárhelyből és memóriából a gyakorlatban több hasznod lesz még alap felhasználásnál is szerintem, mint a full ki nem használt M3 Pro sokmagos és grafikus erejéből.

    A 16/512 pedig szerintem az arany középút, nekem ugyanilyen M2 Mac Minim van, és akár memóriából, akár tárhelyből kevesebbet vettem volna, már bánnám. Persze én az alkalmi szoftverfejlesztéssel már feszegetem a határait, tervezek 24/1TB M3 Air vagy 14 Pro (M3) gépre váltást, de fejlesztés nélkül is láttam már sárgában a memóriát még így 16GB mellett is. Elég volt hozzá csak komolyabb multitasking, sok aktív Safari tab, és hogy feleségem is be volt lépve a gépre az ő profiljában)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák