Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dekoninck

    aktív tag

    válasz Farcsy #872 üzenetére

    "mintha trabantról bmw-re váltanék"
    Tudod mit, visszavonom az összes segítségemet :)
    Ja, leszeded a nyelvi csomagot, és kész. Persze ettől az iLife nem lesz magyar, csak az oprendszer. Höhh, a külső billentyűzet jó kérdés, elvileg működnie kell, ha átállítod a kiosztást.

    A Tigerben van BootCamp béta, ezzel felrakható volt a Windows az Intel-procis notira. Csakhogy asszem ez lejárt, tehát Leopardra kell frissítened :)
    Van Parallels program, ami egy virtuális gép, arra is lehet Winyót tenni, és az az OSX-en belül fut, azaz nem kell újraindítani. Ez fizetős progi, de ez neked biztos nem gond. ;]

  • Kinguc

    csendes tag

    válasz Farcsy #872 üzenetére

    Ha nem is Trabirol, de kb balkormanyosrol jobbkormanyosra. Csak megszokas kerdese. En imadom. Ja , annyi azert meg tortent, hogy a vadi uj Macbookon allandoan lefagyott az iPhoto. Gondoltam visszaviszem a boltba, nezzek meg. Es akkor latom, hoy egy hettel azutan, hogy mevettem, kiadtak az ujat. Elvileg a szamlan alapbol ra van nyomtatva, hogy 2 heten belul learazas eseten a kulonbozetet visszaadjak. Szoval mentem az apple storba, Airen beirattak a nevem, hogy idopontot kapjak, ne kelljen ott varnom azt a hosszu 20 percet sorban. Lenyeg, vegul kicsereltek az ujra, 2bg ram, 160 hd. Es a kedves fiu a pultnal az elozo gepnek a dobozabol visszaadta a taviranyitot, mondvan ez az ujban nincs benne. Szoval erosen koszontem ezt a fajta hozaallast.
    Mint latszik magyar billentyum nekem sincs, es vagyok annyira lusta, hogy evek ota kepes vagyok nem hivatalos levleket ekezetek nelkul irni angol billentyurol.

Új hozzászólás Aktív témák