Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BRobee

    tag

    Sziasztok!

    Epp Nas vasarlas elott allok es az asustor lenne az egyik kiszemeltem. Backupra, tarolasra es media severre hasznalnam. A kovetkezo tipusokat neztem ki, mert nekem a hdmi output fontos lenne. Egyszerubb osszekotni a tv-vel es kodival nezni a tartalmat, mert a dlna nem viszi at az srt-t ugye.. A tv 4K, nem surun nezek 4K filmeket, de ha mar veszek, tobb evre vasarolnek es legyen meg az ero a 4K meghajtasara..
    Szoval a ket tious:

    - AS3202T (quad core nas)
    - AS6102T (dual, de bovitheto memoria)

    Egy isszehasonlito oldal: itt[link]
    Tech. Info alapjan latom mi a kulonbseg, de gyakorlati felhasznalasbol adodo tapasztalatra is kivancsi lennek. Avagy ha van mas otletetel, ami koltseghatekony/okos, szivesen varom!

    Koszonom!

    If I can see it and believe it, then I can achieve it. //Schwarzenegger

  • BRobee

    tag

    válasz Gawamatsu #306 üzenetére

    Koszonom a valaszod. Virtualizaciot es transzkodolast nem igen hasznalnam ki, ok 4K a tv, de nem izgat kulonosebben. nekem inkabb az a fontos hogy minden adatom egy helyen legyen biztonsagosan tukrozve, de media serverkent is mukodjon, tudja felloni a felhobe igeny szerint, ftp-n elerjem adatmasolas celjabol, plusz time machine. A plex tudtommal srt-t atvisz, szoval nekem ennyi eleg is lenne. Tehat nem szeretnek agyuval galambra loni, foleg ahogy irod, hogy ki sem hasznalja.. elbizonytalanitott, akkor egy sima olcsobb megoldas is elegendo lenne... Foleg hogy egy tv, ket laptop csatlakozna hozza. Otleted van? Kosz!

    If I can see it and believe it, then I can achieve it. //Schwarzenegger

Új hozzászólás Aktív témák