Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz btprg #11 üzenetére

    egy csomó lopási módszer létezik, akár a monitor villogásának modulálásával, akár más módokon, amikkel adatot lehet letölteni egy rendszerből.

    Miért van netre kötve az adatbázis? mert különben mi értelme van? az állami adatbázis megtévesztő, mert nem csak az állam számára lehet fontos egy adat, az államilag üzemeltetett adatbázis jobb kifejezés. például amikor receptet írnak fel neked, és felteszik a "felhőbe", azt hogy oldanád meg hálózati kapcsolat nélkül?

    A problémás rész az, hogy az adatot minősíteni kell, és a minősítés szerint kell kezelni. Erről a minősítésről is lehetne beszélni, hogy most bizalmas adatokhoz fértek hozzá (emlékeim szerint harmadik minősítési szint) vagy eredeti nevén nato top secret minősítésűhöz (legmagasabb minősítési szint).

    A cikkhez szólva: az elég baj, ha egy eszközt megborítva kinyílik a teljes hálózat. Nem futotta még egy mikrotikre, amiből szintén lehet tűzfalat építeni? Az is baj, hogy elolvasva a hivatkozásokat, menedzsment felületben levő hibát használtak ki a betörők. a fenének van nyitva a menedzsment felület a világ felé?

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák