Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    válasz konzumpro #534 üzenetére

    Kösz!
    A króm cuccot nem mertem feszegetni, de én ezt a helyet tartom a leggyengébb pontjának a gépemnek. Gyárilag nincs programja a kávézsírtalanításnak. Vicc amit a gyári szervíz küldött.
    "A kávézsíroldó tablettákat az alábbi lépéseknek megfelelően kell alkalmazni. A tablettát fel kell oldani egy nagy tál meleg, de nem forró vízben. A gép oldalán lévő szervizajtón keresztül ki kell venni a nagy műanyag főzőegységet (központi egységet) a gépből és a főzőegységet el kell helyezni az előkészített oldatba, úgy hogy az egység teljesen elmerüljön. Az egységet egy óráig áztatni kell az oldatban. Ezután ki kell venni az oldatból a főzőegységet és meg kell várni, hogy az alkatrész megszáradjon. A megszáradást követően a főzőegység mozgó elemeit be kell kenni a Philips Saeco kenőzsirral."
    Így ez a hely akkor is trutyis marad, szóval marad a szétszedés és pucolás.
    3 év (kb 5 ezer adag) után időszerű
    Mikor kéri a vízkőtelenítést , akkor én amúgy is aldis tablettát használok az 2:1-ben, aza kv zsír oldásra is van benne szer, tehát van esély, hogy kevésbé rakódik le a kv zsír.
    Még azon agyaltam,hogy szóval veszek gyári philips kv zsírolsót és bedugaszolom a kifolyó nyílásokat és fecskendóvel feltöltöm a bekevert folyadékkal a kivett főzőegység felől a kis csövön, hagyom állni és ezt párszor ismétlem, hátha nem kell szétszedni

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák