- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Facebook és Messenger
- Perelnek a vallásos kripto-piramisjáték miatt
- Tombol az AI-láz: az NVIDIA már értékesebb, mint az Apple
- Milyen routert?
- Mozilla Firefox
- ASUS routerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen program, ami...?
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
Nekünk is PicoBaristo gépünk van már lassan 4 éve, de emlékezetem szerint kezdettől fogva volt egy kevés kávépor és zaccpor a központi egységben és körülötte, alatta. Azt nem tudom, hogy ez hiba-e, nem is gondoltam ezt eddig. Jómagam egyéni módon, 10 naponként tisztítom a főzőegységet, és ilyenkor a géphez adott mérőkanállal alaposan kikocogtatom a kávékieresztő részt vagy csövet.
Neked szokott a kijelzőn megjelenni a "Túl sok por van a főzőegységben." jelzés? -
konzumpro
Topikgazda
Ha túl sok az őrlemény, akkor szóródhat ki. Ha durvábbra állítjuk az őrleményt, térfogatra több lesz, több kávé megy át az őrlőn. Kávéfajtától is függ kis mértékben. Kisebbre állítva az aromát (kávészemek), kevesebbet fog őrölni, így nem lesz felesleg ami a főzőhenger átbillenésekor kiborulna.
-
konzumpro
Topikgazda
Az a baj, hogy nem nagyon lehet finomabbra állítani az őrlőt a gyári minimumnál, pedig jó lenne. Lehet kipróbálom és meghekkelem az egyik őrlőt, régi Xsmall-nál összeértek a kések, annyira közel lehetett tekerni őket, itt az újaknál van egy végállás korlátozó a meneten. Egy-két fokozattal lejjebb már annyival kevesebbet őrölne, hogy elférne 5-ös erősségen is szóródás nélkül a kávé.
Amúgy lehet még sztatikus feltöltődés is a háttérben, vannak kávék amik tapadnak mindenhova, műanyagon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen