Új hozzászólás Aktív témák

  • haxiboy

    veterán

    válasz pengwin #5 üzenetére

    Jelenleg ezen dolgozik mindenki:
    Whisper, Piper, Fooocus (Stable Diffusion modellek), LLama stb.

    Ami néhány éve még álom volt, majd megjelent cloudban, már elérhető otthon is. Bár valóban érdemes őket megtámogatni. Nem is a modellek futtatásával van jelenleg már a gond. Az új modellek készítése/fine tuneolása még mindig hatalmas erőforrást igényel.

    "Így van! Amit, viszont el tudok képzelni, mondjuk 10 éven belül, hogy a nem fő NPC-k, AI generált válaszokat adnak a játékos viselkedése alapján."

    https://github.com/AkshitIreddy/Interactive-LLM-Powered-NPCs

    Lehet vele játszani :D Bár ez pont GPT4, ha elérünk erőforrásban oda hogy nem horror összegekbe kerül feltanítani egy modellt... :U
    Jó eséllyel ehhez nem fog kelleni 10 év. Ha valaki 5 évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy lesznek speciális AI modellek amik on-the-fly képesek nekem kódot írni, kontextus alapján, nagy valószínűséggel kitalálni hogy mit szeretnék csinálni, és/vagy specifikáció alapján kódot generálni, kiröhögöm. Most pedig napi szinten használom a munkámhoz.

    Egyébként meg az olyan nagy cégek mint a csúnya rossz Meta, sőt Microsoft, Apple és még sorolhatnám, tesznek közzé publikus modelleket és/vagy toolokat.

    Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák