Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz M1995 #325 üzenetére

    Ez azert van, mert nem erted a hasonlatot. A szolasszabadsag arra volt pelda, hogy az, hogy egy jogot sokan nem igenyelnek, az nem azt jelenti, hogy nincs olyan akinek nincsen ra igenye, sem azt, hogy az igenylok kisebbsegi mivolta indoka lehetne az eltorlesnek. Es nem maga a szolasszabadsag elve a tema.

    " Te gyakorlatilag azt mondod, ne lehessen pl. Nintendo, PlayStation se, mert önkény és ők diktálják mi futhat rajta. "
    Mibol gondolod, hogy ok onkenyesen dontenek el?

    "Az a választási lehetőséged, hogy választhatsz más okostelefont más rendszerrel, nem kell úgy csinálni mintha csak az iPhone létezne. "
    Ez nem igaz, ez nem valasztasi lehetoseg, foleg a fejlesztoknek nem. Pl. Te mit szolnal, ha mondjuk az allami alkalmazasokat, pl. az appban levo jogositvanyt vagy vizumot, oltasi igazolast azert nem hasznalhatnad, mert az applenek nem tetszik valami mondvacsinalt baromsag?

    "Az iPhone lényege meg az, hogy azt választod az Apple döntsön helyetted bizonyos dolgokban és a piac beszélt 1 milliárd user, fejlesztő számára ez így jó volt."
    Ez az "egyel szart, szazmillio legy nem teved" tipikus esete.

    "Akkor miért is a cirkusz? Egy hangos kisebbség kedvéért, akiknek rendelkezésre áll egy másik rendszer mint alternatíva?"

    Nem tudom, te cirkuszolsz azert, hogy az applenek tisztesseges kornyezetet kell biztositania.

    "Gyakorlatilag azt mondjátok egy gyártó ne fejleszthessen zártabb rendszert a saját elképzelései alapján"
    Nem. Azt mondjuk, hogy ha egy gyarto hozzaferhetove tesz egy kornyezetet fuggetlen fejlesztok szamara, akkor ott onnantol szabad piaci versenyt biztosito normakat kell kovetnie. Ha nem tetszik az Applenek akkor zarja be teljesen a rendszeret es fejlesszen minden alkalmazast sajat maga.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák