Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkChild

    senior tag

    válasz Ricardo #42 üzenetére

    "Igaz, ha ezen túl valamit akar, akkor általában az a válasz hogy nem lehet, minek akarod, arra semmi szükség, és amúgy is baromság."

    Így-így. Jó pár éve én pont emiatt a mentalitás miatt váltottam iPhoneról Androidra :U
    Emlékszem, még akkoriban nem volt Spotify előfizetésem és pár kedvenc MP3-at rá akartam tenni az iPhonera és iTunes-szal kellett szarakodnom, hogy egyáltalán rá tudjam tölteni :DDD Saját háttérképekkel ugyanez a szívás volt - csak iTunes-szal lehetett megoldani. Custom csengőhangot rávarázsolni meg esélytelen volt, csak a gyáriak közül lehetett válogatni.
    Utána mekkora felüdülés volt, hogy Androidos telót csak rádugtam USB-vel a gépre és mint egy pendrivera, úgy másoltam rá az adatokat, minden extra szoftveres szivatás nélkül.

    Persze a mai vezetéknélküli megoldásokkal már erre sincs szükség, de mindebből az maradt meg a fejemben örök(?) tanulságul, hogy Androidon minden sokkal szabadabban kezelhető, nincs a user a Cupertinoban megálmodott korlátok közé szorítva.

    #66 arnyekxxx: Az mindegy, lényeg, hogy se 1-2 hetente, se más időközönként nem kell majd update miatt rebootolni, ha sikerül megvalósítaniuk.
    (Szerk.: ja de, a cikk végéig csak most jutottam el, ott írják, hogy 4 havonta kell majd újraindítani. :B )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák