Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz M1995 #319 üzenetére

    Ez nem az iphone tulajdonsaga, hanem az apple tulajdonsaga.

    "Úgy programozol ahogy akarsz és úgy fog viselkedni a kód, olyan rendszert, platformot tervezel amilyet szeretnél és az akkor olyan lesz."
    A problema nem a platform kodjaval van, hanem az Apple-vel, aki az appokat vizsgalja es engedelyezi vagy tiltja. Az onkeny itt jon be, amit meg kell szuntetni.

    "Fejlesztők? Azok a fejlesztők, akik az Apple platformján keresik a több pénzt?"
    Igen, azok. Ez a mantra nem jott be a microsoftnak sem, amikor az oprendszerukbe be akartak epiteni a bongeszot es jol megvagtak oket erofolennyel visszaelesert, pedig az csak a windows programokat keszitok eszmeletlen kis toredeket kepviselte.

    "Tudtommal Androidon se nagy szelet a sideload, bármit, bárhonnan, bármi korlát nélkül féle appok, hanem a Play Store-t használják, hiszen user a kényelmet keresi, fejlesztő számára is egyszerűbb. "
    Nem kell nagy szeletnek lennie ahhoz, hogy engedni kelljen. A szolasszabadsag sem kell annyi embernek, megis alapveto jog. Amugy nezd meg pl. telegramot, a kozvetlen letoltott app-ban pl. nem kell a gugli cenzurajat kovetniuk, stb..

    "Vannak dolgok, amiben lehet és kell vizsgálni a szabályozást, de hogy alapjaiban szétverni egy rendszert, csak azért mert egyeseknek nem tetszik...az szerintem kissé erős."
    Nem verik szet, csak megreformaljak. Nem lesz kotelezo a sideloadot engedni senkinek sem. Az egysegsugaru juzer ebbol nem fog erezni semmit se.
    Mar ennek a belengetese nagyon jot tett az applenek, mert azota sokkal gyorsabb az app engedelyezesi folyamat es kevesebb reszletbe kotnek bele(gondolom nem akarjak a fejlesztoket elveszteni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák