Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ladder

    csendes tag

    válasz spista222 #238 üzenetére

    Automatán 1066-on hajtaná a ramokat. Ha manuálisan felcsavarom 1866-ra, ami a hivatalos max értéke a ramoknak, akkor hirtelen csak 4-5 modult (8-10giga) látott eddig véletlenszerűen. A 6. modult szimplán nem számolta ki ellenőrzéskor mikor a gép indult.

    Aiada win-ben kimutatja, hogy van benen a slotban ram, de ott is csak annyit, hogy milyen típusú, másik fülön már az is üresnek mutatta az adott slotot...

    Ha visszavettem 1600-ra manuálisan, akkor kiszámolta a 12 gigát, csakúgy mint alacsonyabb frekvencia beállítások mindegyikénél. Csak az 1866-on van ilyen problémám.

    Ramokat cserélgettem a slotokban pár variációban (a tri kiteket nem bontottam meg, egymás között nem cseréltem össze az egyes ramokat, beraktam szimplán egyik kitet, másikat (rendesen mentek 1866-on), mindkettő kitet a két lehetséges variációba (ilyenkor véletlenszerűen adta ki vagy a 8 vagy a 10 gigát). Eddig ennyi történt.

  • Bruticus

    csendes tag

    válasz spista222 #238 üzenetére

    nos furmarkal nem jelentkezett a probléma, az általános gépzaj hallható csak, viszont mihelyt elkezdek jáccani az az egyik mmorpg vel amiben pl ha sok karaktert és vizuális dolog van hangosan elkezdi nyomatni viszont ha a kamerát elfordítom onnét ahol pl a játékban csak az egyszerü alakzatok vannak, házak fű stb vagy csak 1-2 karakter modell akkor is hallgat ha visszaforditom a akamerát ahol sok modell és fényeffekt és dolgok van akkor már kezdi is, de már telejsen elbizonytalanodtam mivel a furmark alatt nemvolt semmi de tulságosan tulhajtani se akartam volna igyis melegedett már elég jól és leállítottam. a proceszsort is leterheltem 2 prime95 el párhuzamosan igaz nem futtatam csak 10-15 percet de 100% volt a terhelés és már ki kellett volna adni magát mivel a hangra utazom, de ott is síri csönd volt.A tápsem az mert már kb belebujtam a gépbe és a pciexpressz csatoló körül jön a hang de nemtudom...

Új hozzászólás Aktív témák