Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64791808

    törölt tag

    válasz #34929152 #416 üzenetére

    Ez egy jól működő közösség, ha valaki nagyon akarja, akkor IDE TARTOZÓ TÉMÁBAN segítenek neki. A jól látom, neked az a gondod, hogy a PH! fórumozók nem kezdtek el gyűjtést szervezni, hogy hátha valakinek van fúrója, és akinek nem volt fúrója, az nem írta be, hogy nincs. Nem kezdem el magyarázni, hogy ezt nem így szokás, hanem úgy, hogy akinek van, majd szól. Azért nem, mert akinek ennyi szociális érzéke nincs, az úgysem fogja fel.

    Utána egy moderátor elmondja, hogy mit értelmeztél félre, vagy mit látsz rosszul, erre mindenekelőtt megkéred, hogy a kioktató hangnemből vegyen vissza, és beszólsz neki, majd ötszörolyan kioktató hangnemben leosztod.

    ELnézést, hogy megkérdezem: te hülye vagy?

    Nem, nem kell válaszolni, SEMMIYLEN formában. Tudjuk a választ. Pontosabban én mindenképp.

    Meg még valami. Azt írod, ''ismét csalódtál'' a PH-ban. No akkor elmondom, hogy mi a teendő. Egyszerűen törlöd az itteni regisztrációdat. Neked is jó, mert többször nem fogsz csalódni, nekünk is jó, mert nem kell a lebaszásodat olvasni, valamint a fórumnak is jó, mert nem kell tárolni a magasszintű hsz-eidet, és a rájuk érkezett, értetlen, csodálkozó válaszokat.

    Egyébként van egy remek pszichológus ismerősöm. Téged meggyógyítani úgysem tud, mert reménytelen esetnek tűnsz, de legalább jópár ezer forinttal megrövidít. Viszont nincs fúrója.

    [Szerkesztve]

  • #64791808

    törölt tag

    Öööö a kukorica inkább úgy mondanám, hogy jellemzően olyan, mint a tej. Általában emésztjük, de sok embernek van olyan emésztési zavara, hogy a részét, vagy akár az egészet nem emészti. Ez hiányzó gyomorbeli emésztőenzimek miatt van így.

    Belém például aranybevonatú titán tejeszacskót is tömhetsz, azt is emésztem, de pl édesapám gyomra a tejjel és a sárgarépával nem tud mit kezdeni. Valakié meg a kukoricával.

  • #64791808

    törölt tag

    válasz #34929152 #453 üzenetére

    megmondtam, hogy ne válaszolj, olvasni se tucc :)

    1., Ha valaki nem veled van egy véleményen, akkor kötelezően benyal a másiknak?

    2., Szabad itt anyázni? Köszönöm: jó édes anyád a baromarcú :)

    3., Húha, te nagy ember lehetsz, ha az atyaistentől sem tűröd a kioktatást. Nemsámli. Ő mondjuk nem fog kiiktatni, maximum beleveri a kicsi buksidat a betonba, és ennyi :)

    4., Lehet moderálni, úgy, hogy az ember nem ül magas lovon. Ez így igaz. A dolog viszont úgy teljes kicsi egyetlen kacsacsőrű nyulam-bulam, hogy azt lehet úgy moderálni, aki ért a szóból :) Aki nem ért, azt csak rúgni lehet, mint a barmot. Mondjuk okkal.

    5., Mit tudok rólad? Idejössz, hülyeséget kérdezel, beszólsz egy modinak, aztán mégegyszer, aztán riinek, aztán nekem. Szerintem pont eleget. Lehet, hogy egy tünemény vagy, de nagyon jól leplezed. Viszont az a tény, hogy lépéseket teszel mihamarabbi eltakarodásod irányába, engem rendkívüli örömmel tölt el.

    6., Pszichológus: kiegyensúlyozott, nyugodt ember vagyok, aki a hozzád hasonlókon vinnyogva röhög. Nem egy informatikai fórumon akarok fúrót kunyerálni, ha két fórumtárs és egy moderátor egy napon belül egy fórumban lebasz, akkor végiggondolom, hogy esetleg nem az egész világ hülye, hanem valamit nem szokványosan csináltam. Nem utálok senkit, legfeljebb nem kedvelem. Nem rapszodikus az érzelmi nívóm, és a többi, és a többi.

    Ismételten megkérlek, hogy ne válaszolj. Ha ellenálhatatlan személyem iránti tiszteletből és szeretetből ( :D ) mégis megteszed, akkor légy oly jó közösbe, hogy mindenki röhöghessen rajtad.

    Ja, még valami. Csípőre is tehetet a kezedet, anyázhatsz, írogathatsz más moderátoroknak, szólhatsz a haveroknak, hogy veressenek meg, egyszóval bármit tehetsz. De semmi nem változtat azon a tényen, hogy alulszocializálódott idegbeteg vagy, aki egy kis marhaságot csinált, és véééérig van sértődve, amikor ezt valaki megmondja.

    Tiszteletem :)

Új hozzászólás Aktív témák