Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    Hali!

    Haverom küzd vasárnap óta a gépével és idő hiányában eddig erre jutott:

    A vinyókon kívül a gép mondhatni új alkatrészekből áll. A Samsung 250 GB-os vinyó még talán 2006-ban lett vásárolva, az 500 GB-os pedig másfél maximum 2 éve.

    Főbb alkatrészek:
    -alaplap: GA-P67A-D3-B3
    -táp: Chieftec 450W

    Az egész azzal kezdődött, hogy egy programot akart feltelepíteni haver ami CMD-t (Parancssor) is megnyitott működése során, és utána furcsán lassú lett a gép. Majd próbálta Windows 7 telepítőlemezről boot-olni és nem tudta leformázni az 500 GB-ost, mert lefagyott formázás közben. Majd a régi 250 GB-os vinyóra sikerült feltennie a Windows-t majd sikerült megformáznia az 500 GB-os vinyót, de a fentebb linkelt kép várta.

    Nekem is ilyen AAKS típusú vinyóim voltak 2db, és míg használtam őket nem tapasztaltam semmi problémát. Viszont hasonló problémám nekem is volt, hogy egy program belassította a gépet és kénytelen voltam az összes merevlemezemet leformatálni és újratelepíteni a Windows-t.

    Igaz én úgy csináltam, hogy DVD-ről boot-oltattam a gépet, majd leformáztam az összes vinyót, aztán gép kikapcs, Windows telepítés szempontjából felesleges vinyókat lehúztam az alaplapról, majd feltelepítettem a külön Win7-nek szánt HDD-re a rendszert, és Win7 alatt pedig újraformáztam a többi 3 HDD-t és minden tökéletesen működött.

    Üdv
    Puma

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák