Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Matyflakes17 #137133 üzenetére

    Egy kicsit egzaktabban próbáld meg leírni ezt az akadást nekem! :)
    Van játékos tapasztalatod, fejezd ki mondjuk fps-ben hogy mit látsz! Mennyire nagy a baj?
    Úgy akadozik a videó, mintha eldobálná a képkockákat? Puffer esetleg? Hardveres gyorsítás esetleg? Próbálj ki egy szoftveres dekódolást! Böngészőket is át lehet állítani erre.
    Meghajtók frissek? Win frissítve van? Tévé szerint továbbra is 60 hz-en megy minden flottul? Nem vált át 24p-re? Ha stabil 60 hz-re van állítva minden eleme a láncnak, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy a tévét kizárhatjuk mint hibalehetőséget. A képfeldolgozó kiiktatása is csak az input lag-et javítja, de önmagában nem okoz ilyen jelenséget. Viszont ha van képkocka interpoláció, attól láthatsz képi hibákat. De szaggatni attól se fog, épp ellenkezőleg.

    6600 xt az milyen generáció? Ez új vagy régi elnevezés? Meg mernék rá esküdni már legalább két ilyen sorozat is volt ezen a néven az elmúlt 20 évben, kezdve az Nvidia 6000-es szériával vmikor 2006 körül. Ha régebbi kártya, akkor még arra tudok gondolni, hogy nincs hardveres gyorsítás arra a formátumra, amit le kívánsz játszani és vmiért 4K felbontásban már elfogy a szufla (nálam mostani gen kártyával is a 4K@144 hz azért elég jól megpörgeti a VGA-t még egy böngésző görgetése közben is).

    Ha a szokásos szoftveres hibák kizárása se válik be, akkor nincs több ötletem.

Új hozzászólás Aktív témák