Új hozzászólás Aktív témák

  • tpotyka

    junior tag

    válasz mezis #140463 üzenetére

    Win11: Eddig elhessegettem a gondolatot, hogy a Win11 kívülről ennyire bezavarhatott, habár miért is ne telne ki ilyesmi a Windows-tól.

    Linkelt dal: Köszi az andalító dallamot, a helyzet, hogy a dal üzentével nem tudok egyetérteni, természetesen kb. a kiemelt sor kivételével ;) - bár arra is feltételesen bólintok.

    120GB SSD: Annyi bizonyos, hogy a gyászfolyamatban máshol, hátrébb tartok, vagyis nem adtam fel (még). Előbb fogok önkezűleg sebészeti kimetszést művelni, pl. lepusztítom kezdetnek a Photoshopot, plusz most néztem, hogy a Win10 is bepakolt az elmúlt nap alatt a Tempbe vagy 6 tucat, egyenként átlag. 20megás eseménynapló file-t (mihaszna? ), hátha mindez a hely már elég lesz rendszerjavító mozgástérnek és nem is lesz felfalva. Amúgy a 120-as SSD nincs partícionálva, s az eredeti elképzelésem szerint, miután minden rendben történt (volna), ez az SSD babrálás nélkül ment volna az archívumomba, csak átmenetileg lett volna használva, és nulla új rámentéssel, csak amíg párhuzamosan ellenőrzöm az adatmentés eredményességét és a jelenlegi (volt) mindenféle beállításaimat átvezetem az újgépre. A régi gép új SSD-vel élt volna tovább, s igen, a Win10 muszájos újtelepítésével.

    Biztonsági másolatok: Ha az újabb op.rsz-ek leöldökölhetik a régebbi SSD-ket, akkor további aggodalmam van adatmentési témában, ami érintett már nem egyszer fájdalmasan. Kettő működő rendszer mellett terveztem következő körben a másolásokat és adatmentéseket végezni, friss ropogós adathordozókra. Ez a sorrend most borult, illetve most mentegetek, ahova hirtelen tudok.

Új hozzászólás Aktív témák