Új hozzászólás Aktív témák

  • BitRider

    aktív tag

    HP EliteDesk 800 G4 DM 35W (TAA) - Két kérdésem is van.

    1. Virtuális környezetben nevelek egy Windows-t, amit Macrium Reflect-tel mentek és állítok vissza a szerelendő gépekre. Több esetben volt már, hogy sikerrel jártam NVMe-re klónozáskor, még úgy is, ha driver-t kért. Erre a gépre viszont nem sikerül, és mivel a Macrium Reflect fizetős verziójában van meg a Boot Fix dolog, ezért nem tudom, mihez nyúljak, vagy mi lenne a megoldás. (Nyilván újra tudom húzni nulláról, csak nagyon nem szeretném).

    2. A másik problémám a benne található Intel Ethernet Connection I219-LM LAN port, amit semmilyen módon nem tudok működésre bírni. Sem a hivatalos support oldalról letöltött driverekkel, sem külön letöltött driverrel. Ez valami pro széria, aminél valamiféle Intel driverrel annyit értem el, hogy egy konfiguráló panel előjött, amin millió érték állítható, és meg is tudtam villogtatni a ledjeit a panelből egy erre való paranccsal, de működni akkor sem működik (júliusi, friss telepítésű Win 10-zel és 11-el is próbáltam).

    Manuálisan frissítettem a BIOS-t, de pl., a BIOS-ban az update keresés is csak hálózatot konfigurálgat eredmény nélkül. Itt is az van, hogy meg tudom oldani egy USB-s egyszerű hálókártyával a dolgot, de mégis jó lett volna a beépített megoldást használni.

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák