Új hozzászólás Aktív témák

  • draff

    aktív tag

    válasz SOAD19 #56403 üzenetére

    Ez a kártyaolvasó pont olyan, mint az átlagos kártyaolvasók.
    Átlátszó és lapos, pont belefér a kártya, s egy kék színű LED világít rajta, ha valóban benne van a kártya. Továbbá jó hosszú, ezüstös színű USB dugós drótja van a géphez. (http://www.hidglobal.com/products/readers/omnikey/3021-usb)
    Hátul a számítógépben be kell dugni valamelyik szabad USB-be, majd a netről (a K&H bank weboldala) le kell hozzá tölteni a szoftverét.

    Bármelyik bankfiókban kérhető (én pl. Gyöngyösön kértem, a Bugát Pál téri fiókjukban, amikor ott vártam - és volt egy kis időm - a közelükben levő fogorvosra) és kapható. Egyáltalán nem kerül semmibe, amint a kényelmi szolgáltatásai sem!

    Egyébként nem tudom, Neked milyen számlád lehet, mert én bizony nem fizetek semmiért se a szintén K&H Banknál.
    Ingyenes a havi számlavezetésem, az éves kártyadíjam (csupán az asszonynál levő társ-kártyáért kell fizetni), a havi négyszeri készpénzfelvétel (bár én még soha nem vettem fel náluk készpénzt), valamint az összes banki átutalások és megbízások ...
    Az sms-t meg egyszerűen nem veszem igénybe, mert - minek?

    Vannak ugyan bizonyos használói kitételek hozzá (pl. minden hónapban 150 ezer Ft. jövedelem-átutalásnak kell beérkeznie, meg hasonlók), és a lekötetlen folyószámla kamata az csaknem semmi se,
    de hát most ez van és ez legyen a legkevesebb - a tavalyi év novembere-decembere óta.

    Eddig én (és az asszony) az OTP Banknál voltunk. ....
    De az a szemét OTP Bank ehhez képest - csaknem minden szarukért pénzt szedtek!
    Először szépen tönkretették (multipont invázió néven), majd teljesen ellehetetlenítették, utána pedig 3x-os áron mintegy új pay pal-os kártyaként de ismét behozták a hazavágott Multipont-os programjukat. (500 forintokért csak 1 pont!) Naneeemáá!
    Én a legelején a vásárlásaimmal simán kitermeltem az éves kártyadíjainkat, a havi számlavezetési díjakat ... és még maradt is egy csomó pontom/pémzem a mindenféle levásárlásokra is - az 1 pont = 1 Ft!- alapon.
    Csaknem 50 ezret összehoztam így kb 7 év alatt a vásárlásokkal - magától a banktól!
    Például az autómat is úgy vettem meg, az összes itthoni számla-befizetésem az ügyfélszolgálatoknál azzal ment (akkor az mind kártyás vásárlásnak minősült, bár sajnos a külföldi vásárlásokat nem vették bele, mert akkor most akár milliomos lehetnék.
    Aztán - nagyon elrontották a játékot ... a végén már az éves kártyadíj se jött volna ki belőle.
    Naa, én akkor "vettem a kalapomat" ...

    Ez tette be nálam végül is bizalmam teljes megvonását irányukban ... és persze a kulcsot ...

    De ha Te kp.-ben kapod a fizetésed, akkor minek egyáltalán banki számla?
    Annyira túl sok lenne a pénzed?

Új hozzászólás Aktív témák