Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz ironer23 #114318 üzenetére

    AZ nagyon nem jó!
    - elől 2 hátul 1 ház venti? (manuális vagy auotmata a vezérlés szoktad feltekerni őket játék alatt?)
    - a rajta lévő ventilátor merre fújja a levegőt, hátra?
    - Abban a helyiségben ahol ez a gép van mekkora a legmagasabb hőmérséklet?
    - A ház hol van elhelyezve és min? SZőnyeg, parketta, kő, csempe, línóleum?
    - Mi van körülötte mennyire van beszorítva hátul és oldalt alul felül és elől mennyi hely van (az igazán fontos hogy elől legyen szabadon - a levegő beszívása miatt - és hátul a faltól legalább 20-30 cm-re legyen hogy tudja hova kifújni. Alul is jobb ha nem szőnyeg van. A legrosszabb ha valami olyan asztalba van betéve ahol külön hely van a gépnek és minden oldalról az asztal veszi körül.

    A VGA érték az normális de a proci is lehetne hűvösebb ha van egy normális hűtő rajta mondjuk 50 celsius terhelés alatt.

    Nekem kb. 28-29 celsius fokos szobában is 40 celsius alatti értékek vannak:

    Tedd fel az AIDA64-et azzal monitorozd.

    Terhelés alatt a 3db ház ventilátor automaitkusan pörög fel vagy neked kell manuálisan feljebb venni (nekem 3 állásos a ház venti, elől hátul egy, normál használatnál legalacsonyabb fokon van - most is arról küldtem a képet de játéknál FELTEKEREM manuálisan maxra tedd te is azt játék alatt.

    Játék alatt fel nem tekert ház ventikkel eléggé megrekedne nálam is a levegő. plusz ha szőnyegen van tedd valami fém lapra vagy kőre legyen hátul szabad hely bőven hogy tudja kifújni.

    MIKOR VOLT UTOLJÁRA KITAKARÍTVA? Évente 2-3x szoktam kompresszorral kifúvatni de ha nincs kompresszorod akkor egy porszívó is jó persze ÓVATOSAN, a ventiket fixáld - pl. egy ceruzával miközben porszívózod a gépet a táp-ot is porszívózd ki a proci hűtő lamelláit és a vidikari hűtőjét is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák