Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz sh4d0w #126140 üzenetére

    Tudom, köszi! De a promós szoftvereket általában 24 órán belül aktiválni kell, nincs mód újratelepítésre, így legkésőbb 1 hónap múlva buknám őket. :)

    (#126142) Kékes525:

    Teljesen egyetértek! :) Összességében a W8-cal sokkal elégedettebb voltam, azt hiszem, a megjelenésén kívül más nem is zavart, de az meg nem a legfontosabb része. Bár pár havi Linux után olyan volt a látványa, mintha az oázisból a sivatagba kerültem volna. ;) Izgatottan vártam, hogy végre birtokba vehessem a régi XP-s gépem után, pedig azt is szerettem. Mindig érdekeltek az újdonságok, de ha úgy fejlesztik, hogy több hátrányát látom, mint előnyét, az valamiért zavar.

    (#126143) csicso82:

    Ha van létjogosultsága szerinted, ha nincs, attól én még szeretem használni, mert hasznos. Más programot meg más miatt szeretek. Vagy ott vannak például a játékok. Ez legtöbbször nem olyan terület, ahol lehet alternatíváról beszélni. Igen, tudom: régi játékok, modern gép, ez már régen is problémás témakör volt, de ha a W8-on futott, akkor mégsem olyan ősrégi.

    "Elvárom a Sandboxie-tól is hogy vagy húzza le a rolót vagy igenis kövesse a WIndows 10 build upgrade-jeit és az egyéb változásokat."

    Én pedig "elvárom", hogy valaki sikeresen folytassa a munkájukat, mert szuper szoftver! :D

Új hozzászólás Aktív témák