Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    válasz Tomika75 #265 üzenetére

    Ha sok pénzed van, akkor vedd meg az X1C kombót AMS-el és mindent megkapsz. A spagetti érzékelés hol jól működik, hol nem, sajnos még ez sem olyan fejlett technológia. Sokaknál megállította a nyomtatás egy húrozás miatt, máskor meg egy gubanc spagetti miatt sem. Biztos fejlesztik majd ezt is később, lehet, hogy firmware-ben is tudják majd finomítani, de egyenlőre többségében inkább kikapcsolják az userek.
    Az X1C Lidar is jó dolog, de nem minden felületen működik, pl. textured PEI-n nem és a sima lapokra, amikkel működik, emiatt ragasztót kell használni kötelezően a tapadáshoz.

    Szóval "kispénzűeknek" én inkább a P1P-t javasolnám és később folyamatos fejlesztést, mert akkor egyszerre nem kell annyit rákölteni, részletekben meg a lidar kivételével szinte olyan szintre lehet fejleszteni, mint az X1-et. A P1P a vele adott textured PEI-re kiválóan nyomtat letapadnak az anyagok ragasztó nélkül, a pressure advance és a flow rate meg egyszerűen behangolható anyagonként és gyártónként és elmenthető saját profilba a Bambu Studio SoftFever forkja segítségével, ami szerintem jobb, mint a gyári verzió.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák