Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    válasz axlfsi #810 üzenetére

    Simán lehet, hogy tesztelték ők az ágyakat hónapokig mielőtt a gyártás megkezdődött, de onnantól, hogy nagyobb lett a minta a vásárlók miatt, több olyan kombináció előjöhetett, amire nem gondoltak.

    Különböző anyagok, hőfokok, páratartalmak, elhelyezések, szállítási megterhelések stb. Ezek nagy valószínűséggel nem voltak kitesztelve a laborban, mert egyrészt lehetetlen, másrészt meg akkor még mindig reszelgetnék a cuccokat.

    QC/QA meg sajnos mindig az utolsók között van egy ilyen startupnál, fele büdzsét rá lehetne locsolni erre, de azt az elején elviszi a R&D, gyártás, meg a Marketing. Ezzel nem őket akarom védeni, csak próbálom magamat a helyükbe képzelni.

    Ha a kiadott cuccok 90%-a. jó, akkor megfelelő támogatással, a maradékot lehet orvosolni, addig amíg ezt a számot nem tudják növelni a gyártás fenntartása és bővítése mellett. Itt ami nekem most kérdéses, az a támogatás/garaniáztatás. Nem tűnik triviálisnak az olvasottak alapján, ami egyrészt várható (se lokális/régionális képviselet se semmi), másrészt meg talán egy kicsit aggasztó.

    [ Szerkesztve ]

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák