Új hozzászólás Aktív témák

  • Winne

    nagyúr

    válasz UFC #4275 üzenetére

    "Az hogy ő hogy dönt hát saját szerverén hagy tegye meg."

    NEM. Ne tegye meg. Azért, mert ő fizet a szerverért, attól még nem az övé. Kiadják a játék készítői lehetőségnek, mert akkor nem az ő költségük a rengeteg szerver fenntartása, de ez még nem jogosít fel senkit, hogy kénye-kedve szerint döntsön arról, hogy ki mivel és hogyan játsszon, nem beszélve arról, hogy aki már egy kicsit is erősebb, azt egyből bannolni kell, meg kussoljon be mindenki, mert ő a főnök. Ez a méltán elhíresült VÉRPISTI hozzáállás és ennél nincs is rosszabb. Én is üzemeltettem szervert, nem is egyet és egy nagyon jó közösséget raktunk össze belőle, akik a mai napig tartják a kapcsolatot és sokan közülük élőben is összejárnak. Meg kell válogatni, hogy kinek van hozzá intelligenciája, hogy rá lehessen bízni egy admin jogkört.

    Az meg a másik dolog, a korábban berakott videóra reagálva, hogy aki azért vesz egy egeret, mert vagy annyira idegesíti, hogy mások makróznak és meg akarja nézni / le akarja buktatni a dolgot, majd pedig ő maga nyilván nem használja, miután 2 perc alatt felhúzza valaki azzal, hogy le tudja lőni, mert jobb nála, akkor az nem normális, vagy hazudik. Erről ennyi a véleményem.

    Nem járok metrózni, tehát valószínűleg nem fogok felmenni oda, de azért kíváncsi lennék, hogy hány kört bírnék ki ban nélkül. Deadmeat fórumtárssal többször játszottunk együtt és egymás ellen, jó ellenfél, intelligens infantry játékos, és ha jól látom egy kört kapott és csalóként bannolva lett. Ezt szerintem érdemes átgondolni mindenkinek közületek, mert egy demo és killcam nélküli játékban szemre nem kellene össze-vissza bannolgatni, mert egyrészt nem etikus, másrészt pedig nem korrekt azokkal szemben, akik fizettek azért nem keveset, hogy a játékkal játszhassanak.

    Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

Új hozzászólás Aktív témák