Új hozzászólás Aktív témák

  • iguana

    őstag

    válasz TeeJay #39001 üzenetére

    szerintem ő csak "egyszerűen" használni szeretné: legyen le/feltöltése.
    nem hiszem, hogy érdekelné az autodl, a helyezés, a bitracing, amikor ilyen alap problémákkal küzd :U
    nem tudni (sok minden egyebet sem :P ) mit seed-el, de ezért nem megy a feltöltés: UPnP/NAT-PMP: Port lefoglalása sikertelen, hibaüzenet: could not map port using UPnP: no router found
    nincs nyitott portja. a letöltésről még mindig csak annyit tudni, hogy másik háttértárra működik.

    #rigoberto
    a port nyitásra korábban adtak neked linket.
    az upnp-t el kellene felejteni, nem használni. tényleg.
    egyszer kell egy fix portot kell beállítani a kliensben 50000-60000 között, amit a routerben is fel kell venni, illetve a routerben beállítani, hogy az adott gép ugyanazt lan címet kapja meg. (Manuálisan hozzárendelt IP a DHCP lista tartalmán vagy mac adrress ip összerendelés vagy DHCP - Address reservation néven fut és általában a router lan/dhcp menüjében van) melyik router hogy nevezi. ez is benne van a portnyitós linkelt leírásban.
    ezután ellenőrizni, hogy a windows tűzfalán a qbit át van engedve. a kliens telepítésekor automatikusan felveszi oda magát. ha más tűzfalat használsz, lehet fel kell venned vagy az adott portot, vagy az adott alkalmazást a kivételhez/szabályhoz. (nem használok esetet, nem tudom hogy működik ez a funkció ott) ha ez megvan, router és os restart és mennie kell.
    (de még mindig nem derült ki az elakadás oka, és a hozzá tartozó hibaüzenet a naplóban :U )

    természetesen célszerű lenne először kikapcsolt eset-tel tesztelni, hogy működik a letöltés és főleg a feltöltés. ha működik, akkor visszakapcsolható és ellenőrizni, hogy így is működik e, továbbra is nyitott e a port a qbit futása közben. (https://canyouseeme.org/)

    [ Szerkesztve ]

    14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Új hozzászólás Aktív témák