Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Gebriel #5006 üzenetére

    Amúgy jól néz ki, de nekem a km az nagyon gyanús. :U Kicsit nagyon kevés, szerintem.

    De jól néz ki. Viszont itt a 2.8 -as mocitól automatával ne várj am 10l alatti átlagot se. Automata legalább 1 liter plusz, de lehet több is. És elég nagy kasznit kell a motornak mozgatni.
    Ha megnézed, akkor át kell nézni benne mindent. Belül az elektromos dolgokat magad is megtudod vizsgálni, kormány/ülés ablakok stb... Itt még egy rossz elektromos ablak is vagyonokba kerül.
    Szélvédőt nézd át, neme cserére érett. Fékeket magad is megtudod nézni, meg a váltót is. A motor és futómű részét meg a szervizben, bár a motorral nem lehet bajod.

    Értem én mi a gondod. Akkor máshogy fogalmazok. Amíg nincs gond a kocsival, csak a szokásos karbantartások, nem kerül sokkal többe egy 7 -es mint egy olyan 3 -as. Viszont ha valami bonyolultabb dolog meghibásodik, akkor bizony lehet vakarni a fejet. Mert az alkatrész árak még használtan is vagy után gyártottban is többszörösei az E46 alkatrészáraknak. Szóval amíg nincs nagy gond, nem gáz. Viszont ha történik valami súlyosabb és egyedi meghibásodás, akkor gyorsan ürül majd a pénztárca.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

  • SpeedR

    őstag

    válasz Gebriel #5006 üzenetére

    Tényleg flottul néz ki, de azért kíváncsi lennék, hogy ezt a 115e km-t hánnyal kell felszorozni, hogy megkapjuk a valós adatot. Ez nem az a kategória, amit megvesznek és csak a garázsban nézegetnek a tulajok. Külsőre rendben van, a belsejéről sajnos nincs értékelhető kép. Az Alpina felnik nagyon szépek.

    (#5008) Gebriel
    Ez a 3-as így elsőre nem szimpi. Nagyfelni, gagyitükör, panelparkoló. Van egy olyan sejtésem, hogy a Tv/navi is valamilyen utólagos megoldás. Ebben az évjáratban még nem láttam gyári Tv-s E46-ost.

    [ Szerkesztve ]

  • dragonfx

    veterán

    válasz Gebriel #5006 üzenetére

    tényleg szépen néz ki..akinek alpina felnire futja valszeg karbantartotta averdát....de ki hiszi el a 115e km.t?...kérj szervízkönyvet..vagy menj el vele wallishoz ha megnézed élőbe is.

    Amit bmw001 és Eagl3 leír az az igazság...megjelenésben nagyságban technikai színvonalban luxus de nem biztos megbízhatóságban ezek felett van.én auto váltósat nem vennék de te tudod.nem sok ilyne 7est látni ám utakon is utaló jel mekkora státusza van.de tény egy mai e60 e90 fenntartásánál olcsóbb tutko.
    e46 nem tetszik? :U

    [ Szerkesztve ]

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák